Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΝΕΑ

latest

Παπαπέτρου: «Χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό»

Οι φήμες περί φυγής του ήταν πολλές και το ενδιαφέρον των ομάδων της EuroLeague έντονο. Η ουσία όμως είναι ότι ο  Ιωάννης   Παπαπέτρου  δεν ...

Οι φήμες περί φυγής του ήταν πολλές και το ενδιαφέρον των ομάδων της EuroLeague έντονο. Η ουσία όμως είναι ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να κρατήσει τον αρχηγό του με συμβόλαιο μέχρι το 2023, μία πολύ σημαντική κίνηση ενόψει της σεζόν 2021-22 για τους “πράσινους”.

«Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με την ομάδα μέχρι τώρα και ευελπιστώ να δώσουμε στον κόσμο μας πολλές χαρές ακόμη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για τη στήριξή τους αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ο Παπαπέτρου.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ιωάννη Παπαπέτρου για δύο ακόμη χρόνια.

O MVP του περσινού πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League μέτρησε 13.8 πόντους με 4 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Στην Euroleague είχε 12.1 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια