Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΝΕΑ

latest

Ποσό που προκαλεί... ίλιγγο: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει βγάλει ως τώρα από το τένις ο Τσιτσιπάς!

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μάλιστα, ο 22χρονος στα πρώτα δύο μεγάλα τουρνουά της χωμάτινης σεζό...


Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μάλιστα, ο 22χρονος στα πρώτα δύο μεγάλα τουρνουά της χωμάτινης σεζόν ήταν εντυπωσιακός και πέτυχε 9 νίκες στα 10 παιχνίδια που έδωσε. Η μοναδική ήττα από τον σπουδαίο Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό της Βαρκελώνης. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος στα 10 παιχνίδια που έδωσε σε Μόντε Κάρλο και Βαρκελώνη έχασε μόνο δύο σετ. Αυτά από τον Ράφαελ Ναδάλ, αφού κατέκτησε το Monte Carlo Masters έχοντας 9-0 σετ, ενώ στα τέσσερα ματς που έδωσε μέχρι τον τελικό του Barcelona Open επικράτησε σε όλα με 2-0 σετ.

Έτσι, ο τίτλος στο Μόντε Κάρλο και η συμμετοχή στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης γέμισαν με χιλιάδες ευρώ τον τραπεζικό λογαριασμό του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος μέσα σε 12 ημέρες (13-25/4) έγινε πλουσιότερος κατά 362.685 ευρώ. Συγκεκριμένα, τα 251.085 ευρώ είναι από τον τίτλο στο πρώτο Masters της φετινής σεζόν και τα 111.600 ευρώ από τον τελικό στο ισπανικό τουρνουά.

Συνολικά φέτος ο Έλληνας τενίστας έχει παίξει σε 32 παιχνίδια και έχει απολογισμό 26-2, ενώ μόνο από τις πορείες του στα φετινά τουρνουά έχει κερδίσει 1.443.791 δολάρια. Τα 1.409.804 από αυτά είναι από τα τουρνουά που έχει παίξει στο μονό και τα 33.987 από τα τουρνουά που έχει παίξει στα διπλά. Συν τα χρήματα από τους χορηγούς, τις διαφημίσεις και τις διάφορες συνεργασίες που έχει.

Να τονιστεί πως το ποσό που έχει βγάλει μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν ο 22χρονος δεν είναι τίποτα μπροστά στα χρήματα που έχει κερδίσει συνολικά στην καριέρα του.

Τα έσοδά του Στέφανου Τσιτσιπά μόνο από το τένις αγγίζουν σχεδόν τα 14 εκατ. δολάρια. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ATP, ο Έλληνας τενίστας από τα τουρνουά που έχει παίξει όλα αυτά τα χρόνια έχει βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 13.975.848 δολάρια. Ένα ποσό που προκαλεί ίλιγγο και ζαλίζει μόνο στο άκουσμά του.

πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια